Persbericht in Telstar-Online

Persbericht in Telstar-Online
12/10/2020 Reacties uitgeschakeld voor Persbericht in Telstar-Online Nieuws MAX

Max Meubelstoffering in Lansingerland

ma 12 okt 2020, 12:24    •   440 keer gelezen

https://www.telstar-online.nl/nieuws/algemeen/106116/max-meubelstoffering-in-lansingerland

Berkel en Rodenrijs – Een bank die nog lekker zit, maar wel een opknapbeurt kan gebruiken. Een stoel als erfstuk die al jaren meeging, maar bewaard blijft in de familie en gerestaureerd zou kunnen worden. Lansingerland biedt de oplossing met de komst van Max Meubelstoffering; een vakkundig stoffeerder waar vakmanschap nog dagelijks werk is.

Max Meubelstoffering begon jaren geleden op kleine schaal in Den Haag. Het bedrijf groeide langzaam uit, waardoor moest worden uitgekeken naar een ruimere locatie. Die is inmiddels gevonden aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs waar een schitterende werkplaats is ingericht; ruim, licht en overzichtelijk.

Vraag blijft
“De vraag naar stoffering is er nog steeds. We zien dat onze klanten geen afstand kunnen doen van meubelen die hen dierbaar zijn of waar ze blij van worden. Wij maken zowel klassieke, maar ook steeds meer eigentijdse (moderne design meubelen) weer als nieuw. Meubelen van bekende merken als Cassina, Artifort, Raanhuis, Gelderland, B&B Italia, Gispen, Montis, Rolf Benz, Spectrum en meer zijn bij Max Meubelstoffering eveneens in goede en vakbekwame handen. Alles is mogelijk: stofferen, nieuw leer of kunstleer, nagels, knopjes. Ook maken we meubels op maat, we repareren, verstevigen meubelen en verzorgen project-, horeca-, boot- en jacht-, camper- en caravanstoffering; voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen. We werken uitsluitend met leveranciers van goede materialen.

Advies
“We geven – als de klant daar prijs op stelt – een deskundig advies. Binnen Lansingerland komen we op afspraak aan huis om thuis advies te geven aan de hand van stalen, zodat een goede en weloverwogen keuze gemaakt kan worden. Bovendien komen we binnen Lansingerland de meubels gratis ophalen en weer bezorgen als ze klaar zijn.”
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of loop eens binnen aan de Noordeindseweg 308C in Berkel en Rodenrijs. Voor meer informatie: www.maxmeubelstoffering.nlinfo@maxmeubelstoffering.nl of telefonisch 06 – 84246685 / 06 – 84954888.

MAX