Persbericht in de Heraut online

Persbericht in de Heraut online
15/10/2020 Reacties uitgeschakeld voor Persbericht in de Heraut online Nieuws MAX

Max Meubelstoffering voelt zich thuis in Lansingerland

14 oktober 2020 Advertorial 115 Views

https://www.herautonline.nl/max-meubelstoffering-voelt-zich-thuis-in-lansingerland/

Berkel en Rodenrijs – Sinds eind vorig jaar is Max Meubelstoffering aan de Noordeindseweg 308C in Berkel en Rodenrijs gevestigd. Het bedrijf voelt zich inmiddels thuis in Lansingerland. Een groot aantal klanten heeft inmiddels de weg gevonden naar de vakkundige stoffeerder.

Max Meubelstoffering is het adres om klassieke, antieke en moderne meubels te laten (her)stofferen. Er zijn al heel wat fauteuils, bankstellen, hockers, eetkamerstoelen, bedden en boot-, caravan- en terraskussens opnieuw gestoffeerd. Ook kantoormeubelen, zoals vergader- en bureaustoelen, alsmede massagebanken, tandarts en kapperstoelen verlieten als nieuw het pand.
Meubelen van bekende merken als Cassina, Artifort, Raanhuis, Gelderland, B&B Italia, Gispen, Montis, Rolf Benz en Spectrum zijn bij Max Meubelstoffering in goede en vakbekwame handen.
Er is keuze uit een ruime collectie aan meubelstoffen met veel verschillende stijlen. Bij Max Meubelstoffering wordt uitsluitend met leveranciers van goede merkstoffen gewerkt, zoals bijvoorbeeld De Ploeg, Keymer en Kvadrat.
Op de website kan men online de verschillende stoffen die kunnen worden toegepast, via de link ‘digitaal stofferen’ bekijken. Men ontvangt vervolgens een 3D animatie van de nieuwe bekleding.
Max Meubelstoffering biedt concurrerende prijzen, zorgvuldigheid, vakwerk en een hoge service. De levertijd is maximaal drie weken. Meubels worden gratis opgehaald en weer bezorgd.
MAX Meubelstoffering, Noordeindseweg 308C, 2651 LM Berkel en Rodenrijs, www.maxmeubelstoffering.nl, tel. 06 – 84954888 / 06 – 84246685.

MAX