Meubelstoffen

Meubelstoffen

Op zoek naar meubelstoffen? Dan is er veel keuze! Op het gebied van meubelstoffering is er een zeer groot assortiment beschikbaar. Doordat wij met diverse leveranciers werken, kunnen wij aan bijna al uw wensen voldoen. De stalen van de meubelstoffen zijn in onze showroom te zien en te voelen zodat u altijd de juiste keuze kunt maken.

Wat is er belangrijk bij het kiezen van een meubelstof?

Op het moment dat u voor een meubelstof gaat kijken, zijn er een aantal zaken belangrijk om mee te nemen in de keuze. Het aanbod is erg groot, denk daarom na over zaken als:

  • Schuurbestendigheid
  • Wrijfvastheid
  • Pluisgedrag
  • Lichtechtheid
  • Schoonmaak mogelijkheden

Momenteel zijn meubelstoffen die fijn geweven of grof geweven zijn, erg populair. Daarnaast worden gemêleerde meubelstoffen en effen stoffen ook veel gebruikt. Onze stoffen zijn afkomstig van onder andere De Ploeg, BUVETEX, Keymer, Kvadrat, Switch, Clochardfabrics, Ohmannleather en AWLeder. Zo weet u zeker dat u hoogwaardige stoffen krijgt.

Hulp nodig bij meubelstof keuze?

In onze showroom bent u van harte welkom om alle stalen te komen bekijken. Daarnaast helpen onze specialisten u graag met het maken van de juiste keuzes. Hebt u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem dan contact met ons op.

De stoffen los afnemen

Flexibiliteit is een belangrijk voor ons. Daarom is het mogelijk om de stoffen ook af te nemen zonder dat u gebruikt maakt van stoffering. Wij helpen u graag in de zoektocht naar de juiste stoffen. Dat kan met losse stoffen maar ook in combinatie met stoffering. Wanneer komt u de stalen van de stoffen bij ons in de showroom bekijken?