Welkom

Welkom

Welkom bij MAX Meubelstoffering!

MAX Meubelstoffering is al jaren dé specialist op het gebied van meubelstoffering in Lansingerland. Voor vakwerk waar zorgvuldig aan gewerkt wordt, zit u bij ons goed. Of het nu gaat om (her)stoffering, projectstoffering of het op maat maken van meubels, van modern tot klassiek, van antiek tot vintage, wij zijn thuis in alle vormen van meubelstoffering. Dit doen wij voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Voor al deze zaken kunt u bij ons terecht.

Persoonlijke service staat zeer hoog in het vaandel. Dat zien wij ook terug in het feit dat klanten bij ons terug komen en regelmatig nieuwe klanten naar ons doorverwijzen. Daar zijn wij erg blij mee. Kwaliteit en service zorgen ervoor dat u weer blij bent met uw meubels!

Bent u enthousiast geworden over wat wij doen of heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op. Ons jonge, enthousiaste en ambitieuze team staat graag voor u klaar. Vraag hier eenvoudig een offerte aan of stuur een mail naar info@maxmeubelstoffering.nl.

Stuurt u een mail? Dan ontvangen wij graag foto’s met vermelding van uw telefoonnummer en nemen wij spoedig contact met u op. De foto’s helpen ons u beter van dienst te zijn.